Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

1. Prijzen

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De vernoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen. De producten worden geleverd aan de prijs die geldt op de besteldatum. Mocht de prijs worden aangepast op de dag van de bestelling wordt de klant hiervan op de hoogte gebracht alvorens er tot verzending wordt overgegaan.


2. Verzendkosten

Alle producten worden verzonden volgens de TNT-post geldende tarieven. Home-etc is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de producten tijdens het transport. De verzendkosten worden nader bepaald bij afrekening. In de bevestigingsmail van uw order staan de juiste verzendkosten. U kunt de goederen eventueel verzekerd laten versturen, wij proberen uw goederen zo zorgvuldig mogelijk in te pakken, echter zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de goederen tijdens het vervoer. Boven 75 euro worden geen verzendkosten berekend, mits de producten door TNT-post kunnen worden bezorgd (pakketpost).


3. Levertijd

De levertijd bedraagt 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van betaling. Ik ga over tot verzending nadat de betaling op mijn rekening is bijgeschreven.
Zodra uw bestelling wordt verzonden ontvangt u van mij een mail zodat u weet wanneer u het kan verwachten. Alle producten zijn in principe uit voorraad leverbaar tenzij anders aangegeven. Indien producten onverhoopt (tijdelijk) niet leverbaar zijn wordt de klant hiervan op de hoogte gebracht. Indien het product opnieuw bestelbaar is ontvang je hierover een mail. .Home-etc. stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport van de bestelde goederen. Artikelen kunnen ook worden afgehaald, alleen op afspraak.


4. Retour

Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 7 dagen te retourneren. U dient Home-etc vooraf per email te informeren over de retourzending. Home-etc bevestigt vervolgens de retourzending, waarna u de artikelen kunt retourneren. Geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant. Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan deze voorwaarden, wordt het aankoopbedrag teruggestort op de door klant opgegeven bankrekeningnummer. De door Home-etc gemaakte verzendkosten worden niet terugbetaald.


5. Betaling

Vooruitbetaling door overboeking op rekening 3049.01.237 Rabobank Assen t.n.v. H.G.Post-Schrijvers o.v.v. het ordernummer.


6. Afwijkingen

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren op de getoonde foto’s.


7. Aansprakelijkheid

Home-etc kan niet aansprakelijk gesteld worden in verband met bovengenoemde afwijkingen, als ook voor opgelopen beschadigingen aan de goederen tijdens het transport. Bij ontevredenheid over het product kan Home-etc evenmin aansprakelijk gesteld worden.


8. Annulering

De klant heeft de mogelijkheid om een bestelling te annuleren zonder opgegeven reden. Dit kan via de mail, binnen 7 werkdagen na bestelling. Mocht Home-etc binnen 7 werkdagen geen betaling hebben ontvangen vervalt automatisch de reservering tot kopen.Algemene voorwaarden Home-etc - september 2012(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2009 - 2022 Home-etc. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel